Elektriska ställdon

Hem Elektriska ställdon

Ska ni köpa elektriska ställdon? Välkomna att kontakta oss på Litex för kvalitativa produkter och snabba leveranser. Oavsett om ni är ute efter några få specialanpassade ställdon eller en större uppsättning från en specifik serie kan ni vända er till oss. Välj mellan flera olika alternativ från våra välrenommerade leverantörer.

Våra leverantörer

Vi samarbetar enbart med aktörer som vi vet levererar kvalitet. Därmed kan vi garantera våra kunder detsamma varje gång de lägger en beställning hos oss. Bland annat erbjuder vi elektriska ställdon från följande märken:

  • ADE-Werk GmbH
    • Tysk kvalitet med enorm styrka, hastighet och arbetsintermittens.
  • DYNAX
    • Danskt företag, används ofta i exempelvis storköksutrustning.
  • MecVel OGNIBENE
    • Italiensk tillverkare med möjlighet att leverera mindre specialbeställningar.

Naturligtvis hjälper vi er att välja rätt bland alla de alternativ som finns tillgängliga. Kontakta oss för elektriska ställdon anpassade efter just era behov.

Motorer för alla spänningar

Våra elektriska ställdon har motorer för alla typer av spänningar, inkluderat UL och CSA. Ni har även att möjlighet att välja bort motorn om ni själva vill ordna med det. På era villkor helt enkelt.

Stor flexibilitet

Självklart ska era elektriska ställdon motsvara era förväntningar. Därför erbjuder vi möjligheten att specialanpassa er order i enlighet med era specifika preferenser. Det kan innebära allt från beställningar av större omfattning till mindre skräddarsydda varianter.

Varför elektriska ställdon

Det finns många fördelar med elektriska ställdon, vars syfte är att förvandla motorns roterande kraft till en rörelse av något slag. Rörelsen blir mycket precis vilket för många företag är en nödvändighet vid vissa typer av produktion samt automatiserade processer. Med ställdon från Litex kan ni med imponerande exakthet precisera hur och när en viss typ av rörelse ska ske.

Dessutom är de flesta varianterna av elektriska ställdon tysta och bidrar därmed till ett behagligare arbetsklimat.

Kvalitet som håller länge

Vi tillhandahåller en mängd olika variationer på ställdon, men en sak har de alla gemensamt, nämligen den höga kvaliteten. Många av de elektriska ställdon vi säljer är i hög grad underhållsfria och behåller förstås sitt goda skick genom åren.

Välkomna till Litex

Vill ni lägga en beställning eller kanske ställa en fråga om elektriska ställdon? Hör av er till oss så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till.

Välkomna till Litex!

Litex

Kontaktinformation

Litex AB
Sporregatan 25
213 77 Malmö
040-214 120

Kontakt

Önskar du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.