Linjära ställdon

Hem Linjära ställdon

Ska ni investera i linjära ställdon? Kontakta Litex för ett brett utbud och snabba leveranser. Det finns flera olika användningsområden för linjära ställdon, som omvandlar en motors rotation till en linjär rörelse. Vi säljer enbart produkter från välrenommerade aktörer. Välkomna till Litex – kompletta lösningar på era villkor.

Våra märken

För att vara säkra på att möta våra kunders behov gång på gång samarbetar vi endast med leverantörer som står för kvalitet. Dessutom har vi varit noggranna med att skapa ett utbud där de produkter som erbjuds kompletterar varandra på bästa vis. Bland de märken vars produkter vi har till försäljning återfinns bland annat:

 • ADE-Werk GmbH
  • Kraftfulla
  • Snabba
  • Extrem arbetsintermittens
 • MecVel OGNIBENE
  • Specialanpassade linjära ställdon
 • DYNAX
  • Används frekvent i storkök

Ta hjälp av oss på Litex

Med tanke på de många alternativ som finns att välja mellan då det kommer till linjära ställdon förstår vi att ett beslut ibland kan vara svårt att fatta. Ha då i åtanke att vi alltid finns till hands för att vägleda er inför ett köp. Berätta helt enkelt vad syftet med ert nya ställdon är så tar vi fram den bäst lämpade produkten för ändamålet.

Vad är linjära ställdon?

Linjära ställdon omvandlar rotationen hos en motor till en linjär rörelse. Detta är användbart inom flera olika branscher där kravet på automatiserade processer med hög precision är viktigt för olika slags produktion. Med ett kraftfullt ställdon flyttar ni även mycket tunga objekt enligt önskat mönster.

Tyst precision

Elektriska linjära ställdon är tysta och mycket exakta i sina rörelser. För många företag är detta en förutsättning för att skapa stabilitet i sin produktion.

Håller länge

Vi samarbetar endast med kvalitetstillverkare vilket innebär att de linjära ställdon vi har till försäljning i stort sett är underhållsfria och bibehåller ett gott skick under mycket lång tid.

Har ni några frågor?

Har ni funderingar kring linjära ställdon eller någonting annat som berör vår verksamhet? Ni kan alltid höra av er till oss via telefon eller e-post. Når ni oss inte genast återkommer vi snarast möjligt.

För linjära ställdon på era villkor, varmt välkomna till Litex!

Litex

Kontaktinformation

Litex AB
Sporregatan 25
213 77 Malmö
040-214 120

Kontakt

Önskar du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.